Добродојдовте

Почетоците на Магнус се бележат уште во далечната 1923 година.Со првата браварско-металостругачка работилница во Скопје на познатиот  мајстор Димитар (Митре) Илиевски, се удира првиот темел на приватниот бизнис кој како плод на сејмената традиција, успешно се пренесува од генерација на генерација се до денес. Своите мајсторски дела ги докажува во разни проекти на метални конструкции, мостови, настрешници, внатрешни и надворешни огради и др.

Како награда за своето долгогодишно работење, при отварањето на првиот Саем за мало стопанство, организиран во Скопје, ја добиваме првата и втората награда за иновација,...

Повеќе...

Последни проекти

Турска Резиденција | 2010

Резиденција во Скопје

За Турската Амбасада – Резиденција во Скопје ги имаме изведувано следните работи:
Град Скопје | 2009

Скопје

За град Скопје, ги имаме изведувано следните работи на булевар Македонска војска:
Про Кредит Академија | 2008

Резиденција на Велешко Езеро

целосна електрификација и осветлување на внатрешноста и надворешноста на објектот